Jesteśmy małym lokalnym browarem rzemieślniczym, prawdopodobnie najmniejszym browarem w Polsce. Od samego początku staramy się by nasze piwa były najwyższej jakości. Jesteśmy całkowicie niezależni, dzięki temu piwo, które Państwu oferujemy jest wyrobem w stu procentach naturalnym. Rzemiosło browarnicze to nasza pasja, a tworzenie coraz lepszych piw sprawia nam wielką radość.

Posiadamy własne zaplecze produkcyjne zlokalizowane w sercu Beskidów, Żywcu. Dzięki własnej warzelni mamy pod kontrolą cały proces powstawania piwa. Ta wyjątkowa sytuacja umożliwia nam tworzenie piwa dokładnie takiego, jakie chcemy otrzymać. 

Do produkcji naszego piwa używamy tylko naturalnych składników. Dbamy o to, by chmiele, słody oraz drożdże były najwyższej jakości. Tak jak i wszystkie dodatki stosowane w piwach kwaśnych czy owocowych. Nie stosujemy sztuczek w postaci sztucznie otrzymywanych aromatów i ekstraktów. Naturalny proces fermentacji piwa sprawia, że jest ono idealnie smaczne, a dzięki refermentacji w butelce są świeże przez wyjątkowo długi czas. 

Nie skupiamy się na produkcji jednego czy dwóch gatunków piwa. Nasza oferta jest bardzo szeroka i każdy znajdzie w niej coś dla siebie. Oprócz klasycznych stylów nie boimy się wyzwań, stylów trudnych i niecodziennych. Nasze piwa są niepasteryzowane i niefiltrowane, a niewielka produkcja i jej wysoka jakość zapewne zadowolą gusta każdego miłośnika piwa.

 

Close Menu